Höst=Sjukdomar!

Jahap på är det dax då..Med hösten kommer sjukdomarna och nu i dag har den knackat på våran dörr..
Telefonen ringde för ett tag sedan, han inte på o svara o nummret va för mig okännt..Letade upp det på eniro och yes det va som jag trodde..DAGIS! Efter några minuter ringde Robert och dom hade ringt honom med..
Elias va jätte dålig i magen o dom misstänkte magsjuka..Så det va ju bara för mig o gå upp o hämta honom..
Elias ena pedagog berätta att han hade bajsat ner sina kläder ända upp i nacken, och tydligen va det flera både personal o barn som gått hem med detta..

Så nu är det väl bara invänta att det ska braka loss ordentligt..Än så länge har han inte kräkits men det är ju bara en tidsfråga och även innan jag o Robert åker på det..

Just nu ligger han på soffan o tittar på film, Robert är på väg hem från jobbet..Det är han som får vabba då jag är sjukskriven..

Näe usch o fy för magsjuka =((Mammas älskling =(


Kommentarer
Postat av: professional cv writing service

I går va ju jag som sagt iväg på UnderBara Barn mässan med Carro.Vi stack dit tidigt,tror vi ställde oss i kön in till mässan runt 9.15,hade turen o komma med en tidigare pendel än tänk från början.Tur va det, för hade vi tagit pendeln efteråt så hade vi hamnat i världens kö..

Postat av: Mamma Russin

hej hej..tyvärr har jag ingen design till blogg.se bloggar.. hade du haft blogspot eller wordpress på eget domän hade jag kunnat hjälpa dig.. :)kramkram

2011-10-25 @ 11:27:53
URL: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback