Sakta men säkert..

Dagarna dom går, har inte riktigt haft ork/tid o blogga..Även fast jag är hemma sjukskriven just nu..Varit det i en vecka och ska vara det i en vecka till.Har åkt på foglossningar o sånt skoj..Vissa dagar är ok andra sämre, beror på hur mycket jag rör på mig..
På onsdag har jag tid hos sjukgymnasten iaf, ska bli skönt o få lite hjälp för detta är inge kul.Speciellt inte när jag fortfarande har halva tiden kvar..Läkaren sa att om jag har otur åker jag p att va sjukskriven graviditeten ut..DÅ kommer jag bli tokig..
På torsdag har vi RUL..ÄNTKIGEN!! Som jag har längtat..dock är jag nervös oxå..
Beben i magen känns fortfarande inte så mycket, tror jag har moderkakan i framvägg..
Dock fick jag en rejäl känga i morse, så pass att jag hoppade till i sängen..

Utöver detta då..Ja Elias har gått sin första vecka på dagis efter 7 veckors ledighet och han är så glad att få vara tebax där! Lämningarna har gått galant utan tårar o grin..

Sen måste jag berätta att Elias är sedan 1 vecka tebax nappfri!!!! Vi började förra veckan att ta bort den från  honom under dagarna sen testade vi att natta utan den, han frågade efter den men vi pratade bort det..
Sen i fredags förra veckan när han vilade middag i vagnen tog jag nappen o sedan dess har han varit utan..
I början vaknade han på nätterna och ville ha nappen och va arg o lessen men det gick över..
Nu frågar han inte ens efter den längre!!

Näe nu ska jag dricka morronkaffe
KRAM

Kommentarer
Postat av: Mamma Russin

Hej gummanSå skönt för er att UL gick bra.. :) Vilket fint kort..Så skönt att lillemannen är nappfri nu med, det är så skönt att Stina inte fått några "bakslag" efter sin napp..ha det gott...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback