Denna omgång av vattkoppor på dagis klarad...

img_9598 (MMS)

Denna omgång av vattkoppor på dagis klarade vi oss inte ifrån! Härpmdagen såg jag några utslag vid blöjkanten, trodde först det va värmeutslag men sen har de spridit sig och i går kunde vi konstatera stt Elias åkt på vattkoppor! Tur är så är han feberfri o inte så påverkad av det hela, ända jobbiga kopporna är vid hakan o ensom satt sig bredvid ögat! Hade turen o hitta Poxclin på apoteket så vi smörjer ett par gånger om dagen med det! Hoppas det lugnar sig snart iaf!


I sommar fyller jag 30år!! Jisses!! I dag ...

img_4050 (MMS)

I sommar fyller jag 30år!! Jisses!! I dag har jag dock smygstartat med att köpa en cykel åt mig själv!! Det är ca 8 år sedan jag cyklade sist! Hade glömt bort hur skönt det va att cykla. Investerade även en cykelsits åt Elias + en super tuff hjälm! Ska bli spännande o se hur han reagerar när det är dax för premiärturen!


Dax igen!

Jag är verkligen urusel på att blogga, jag vet..
Men förtillfället så snurrar livet på utanför att jag glömmer bort bloggen.
Jag har fullt upp på jobbet, massa saker har hänt där både bra o dåliga..jag har tagit massa olika beslut gällande min nuvarande situation och i fredags hade jag ett möte om det..Känns som rätt beslut är taget o nu hoppas jag på att en lucka ska dyka upp så det händer nått.
Annars utöver det försöker vi fixa här hemma massa saker som inte blivit av..
Plus att Elias även kräver sin del, ja eller inte kräver men den lediga tid vi har prioriterar vi honom..
Elias ja, snart 2½ år gammal..jisses va tiden springer iväg.
Han stormtrivs på sitt dagis, har hittat några som han blivit jätte tajta med o verkligen tokdiggar sina föreståndare..
Utöver detta så går munnen i ett på honom, nya ord och meningar dyker upp dagligen..Inte ofta det är en lugn stund där inte ;)
Vi försöker träna på att gå på pottan, går sådär men jag känner att jag inte vill stressa med det..Kommer lägga ner mer energi till sommaren när vi är lång lediga..

Såhär ser livet ut just nu, ska verkligen försöka ta tag i bloggandet mera...

Nu ska jag ta en stor god kopp kaffe o nybakad bulle!

kram