Det växer :-) längtar tills man börjar kän...

img_3750 (MMS)

Det växer :-) längtar tills man börjar känna oxå!!


Fick ett ryck i dag o bestämmde mig för at...

img_8029 (MMS)

Fick ett ryck i dag o bestämmde mig för att äntligen ta tag i Elias säng och måla den vit! Nästa steg är att måla hans rum! Vill atthan ska ha ett fint o roligt rum som han trivs i spec sen när bebisen kommer! Tror dock inte min kropp kommer gilla detta, men det är ett senare problem !


Ligger och vilar upp mig på hotellrummet i...

img_0447 (MMS)

Ligger och vilar upp mig på hotellrummet i Sandhamn! Fick ju hotellövernatning i 30 års present här av svärföräldrarna! Blir ev ett besök på spa inan middag! Dock blir det vila rygg o höfter som bråkar med mig!


Idag har vi varit på äventyr! Vi har varit...

img_3719 (MMS)

Idag har vi varit på äventyr! Vi har varit på utflykt med Elias farmor o farfar till Julita! Där har Elias stora favoriter hus, nämligen Pettson och Findus! Elias va helt i extas hela besöket! Vi träffade även gubben o katten :-) så mysigt! Väl värt ett besök!


Klockan är snart 3.30 o jag sitter i en so...

img_3250 (MMS)

Klockan är snart 3.30 o jag sitter i en solstol i vardagsrummet o kan inte sova pga min rygg! Har åkt på ryggskott och det gör på ren svenska så helvetiskt ont! La mig i sängen förut, dumt gjort! Tog 20 min o ta mig upp! Sist jag hade ryggskott va när jag väntade Elias. Dock hade jag gått halva tiden då, jag hoppas detta är enda gången denna graviditet jag åker på detta!! Ska ringa vårdcentralen o boka tid, måste få nått för värken!


Semester hemma hos mamma! Elias tittar på ...

img_2221 (MMS)

Semester hemma hos mamma! Elias tittar på tv med sin favvo kusin Nea! Trots en ålderskillnad på 6 år har dom super roligt ihop!!!


Pappsen fixar Elias sommarfrisyr!

img_8812 (MMS)

Pappsen fixar Elias sommarfrisyr!