Skulle ju bara kolla vad det är alla pratar om!

Har länge hört talas om Twilight filmen och böckerna, bla genom Christina som e lagom besatt ;) som läst böckerna o kollat på filmen x antal gånger känns det som..
Nu har ju tvåan haft premiär på bio oxå..Såg lite om det på nyheterna i går och det va helt otroligt va folk det va där..
Iaf i går sa jag till Robert om vi inte skulle ta o kolla på första filmen," för o kolla vad fan det är alla pratar om och om den är så himmla underbar o speciell"
Fan jag erkänner..Im fucking hoked on it!!! Jag förstår jag gör verkligen det.. JAg förstår att tjejerna faller för Edward, den blicken, det intensiva med honom..Shit!!
Jag sitter nu o överväger kolla på filmen igen..
Måndag måste jag ner på stan o fixa första boken..sen måste jag komma iväg på bio!!!

Undra om det finns avänjning för detta??? hahah

PoKKommentarer
Postat av: Christina

hahahahaha jag sa juh det!! Den e underbar!! Man kan inte bara se filmen 1 gång och man kan inte läsa böckerna bara 1 gång. Welcome to the dark sida gumman Kram

Postat av: Lena

Jo, vi har gratis-versionen av spotify men då får man ju reklamen med på köpet...inte så mysigt tycker jag utan jag vill ha musiken nonstop! =)Kram kram!

2009-11-22 @ 09:52:17
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Helené - Mamma till Elton

De gjorde du rätt i ;)Jag har läst alla böcker och dom är SÅ bra! Man kan bara inte sluta läsa :D

Sedan tyckte jag första filmen var sådär, men andra var sjuuuuktbra! :) helt otrolig! Dock måste man nog se den på bio, en riktig upplevelse, man blir så "inne" i filmen!

Men om du inte läst böckerna, GÖR DE! Dom är mycket bättre än filmerna, man får veta så mycket mer och en helt annan upplevelse! :)

2009-11-22 @ 12:12:04
URL: http://missh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback